ezvankarcsi: Hogyan változtathatom meg a világot?

Ár
Fogyasztói ár: 2.500,00 Ft
Leírás

ezvankarcsi: Hogyan változtathatom meg a világot?
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én amióta az eszemet tudom, meg akartam váltani, változtatni a világot. Azóta is e vágy fűti minden lépésemet.

Hogy miért? Mert soha nem tetszett, amit láttam.
Nagyon nem tetszett. Mindenfelé kínlódás, szenvedés, nélkülözés, tiszavirág-életű örömökkel fűszerezve, amelyek közelről megismerve sekélyesnek bizonyultak, miután lekoptattam róluk a titokzatosság és az újdonság varázsát. Figyelmemet megragadta a felnőttek fásultsága, az öregek kiégettsége.

 

 

2010 Kombucsa kilállítás: Miért adok ki könyveket?

 

2010. augusztusi beszélgetés Karcsival a pénzről a Civil rádióban:

 

Olvass bele a könyvbe! 

 

 

EzVanKiadó

 

Mire és kinek jók a könyveink?

 

Kedves érdeklődő!

Szeretném megkönnyíteni a döntésedet, hogy érdemes-e időt szánjál e könyv elolvasására. Ezért azzal kezdem, hogy megosztom veled, kinek írtam.

Amennyiben elégedett vagy a jelenlegi Rendszerrel, bízol választott vezetőidben, és hiszed, hogy érted munkálkodnak, s bár minden lehetne egy kicsit jobb is, de alapvetően kedvező irányban alakulnak a dolgok, megtalálod számításodat, és örülsz, mert tudod, hogy ennél lehetne sokkal rosszabb is – nos akkor tedd le a könyvet, mert nem fog tetszeni. Nem neked szól.

Amennyiben szerinted a Rendszer igazságtalan, mert neked túl kevés jut, le kell váltani a kapzsi, korrupt vezetőket, ki kell kényszeríteni távozásukat, meg kell büntetni őket, megfelelő embereket, hozzáértőket, emberségesebbeket, tisztességesebbeket kell a helyükre ültetni, és akkor minden rendben lesz – nos akkor tedd le a könyvet, mert nem fog tetszeni. Nem neked szól.

Amennyiben úgy gondolod, hogy az ember természetéből fakadóan gyarló, de hamarosan érkezik a külső segítség, Jézus vagy Buddha második eljövetele, a fotonöv, az angyalok, vagy a jó földönkívüliek megszállása és hatalomátvétele a megoldás az emberiség bajaira, és ezért nekünk szegény, tehetetlen embereknek, Isten gyermekeinek csupán alázatosan imádkoznunk vagy meditálnunk kell – nos akkor tedd le a könyvet, mert nem fog tetszeni. Nem neked szól.

Amennyiben eleged van a jelenlegi viszonyokból, elutasítod a mások kárára érvényesülést, nem az anyagi javak magasabb szintű fogyasztásában látod a megoldást, már egy ideje valami gyökeresen másról álmodsz, és hiszed, hogy ezért tehetsz, sőt el is döntötted, hogy tenni akarsz, csak még nem lelted a megoldást – nos akkor „kereső” vagy, és hasznosnak találhatod e könyv elolvasását. Ugyanis neked írtam!

Nyughatatlan, álmodozó keresőtársam, nagyon jó olvasást kívánok!