Ghis és Mado - Perszonokrácia kötetek 1: Evolúció

EzVanKiado_Ghis-Mado-Perszonokracia-Hatalom
Ár
Fogyasztói ár: 2.500,00 Ft
Leírás

Ghis és Mado - Perszonokrácia kötetek 1: Evolúció

Elegendő egyetlen őszinte pillantás a jelenlegi világhelyzetre, hogy meggyőzzön bárkit: elértünk oda, ahonnan már nincs visszatérés. Az összes kormány korrupt, a pénzrendszer kizárólag a gazdagokat szolgálja, az értékek és az etika darabokban; a háború, gyilkosság és nemi erőszak mindennapi életünk szerves, már-már magától értetődőnek hitt részévé vált. A társadalom egész felépítménye minden oldalról omladozik, a családi élet szentsége szertefoszlott. Az idő felgyorsul, s nyomában véget nem érő bolygó méretű katasztrófák sorát hozza. A Föld és lakói állandó szenvedésben és mély kétségbeesésben fulladoznak. Sokan már fajunk végéről beszélnek. Az emberiség egy monumentális zsákutca vége felé közeledik!

 

 

EzVanKiadó

 

Mire és kinek jók a könyveink?

 

Kedves érdeklődő!

Szeretném megkönnyíteni a döntésedet, hogy érdemes-e időt szánjál e könyv elolvasására. Ezért azzal kezdem, hogy megosztom veled, kinek írtam.

Amennyiben elégedett vagy a jelenlegi Rendszerrel, bízol választott vezetőidben, és hiszed, hogy érted munkálkodnak, s bár minden lehetne egy kicsit jobb is, de alapvetően kedvező irányban alakulnak a dolgok, megtalálod számításodat, és örülsz, mert tudod, hogy ennél lehetne sokkal rosszabb is – nos akkor tedd le a könyvet, mert nem fog tetszeni. Nem neked szól.

Amennyiben szerinted a Rendszer igazságtalan, mert neked túl kevés jut, le kell váltani a kapzsi, korrupt vezetőket, ki kell kényszeríteni távozásukat, meg kell büntetni őket, megfelelő embereket, hozzáértőket, emberségesebbeket, tisztességesebbeket kell a helyükre ültetni, és akkor minden rendben lesz – nos akkor tedd le a könyvet, mert nem fog tetszeni. Nem neked szól.

Amennyiben úgy gondolod, hogy az ember természetéből fakadóan gyarló, de hamarosan érkezik a külső segítség, Jézus vagy Buddha második eljövetele, a fotonöv, az angyalok, vagy a jó földönkívüliek megszállása és hatalomátvétele a megoldás az emberiség bajaira, és ezért nekünk szegény, tehetetlen embereknek, Isten gyermekeinek csupán alázatosan imádkoznunk vagy meditálnunk kell – nos akkor tedd le a könyvet, mert nem fog tetszeni. Nem neked szól.

Amennyiben eleged van a jelenlegi viszonyokból, elutasítod a mások kárára érvényesülést, nem az anyagi javak magasabb szintű fogyasztásában látod a megoldást, már egy ideje valami gyökeresen másról álmodsz, és hiszed, hogy ezért tehetsz, sőt el is döntötted, hogy tenni akarsz, csak még nem lelted a megoldást – nos akkor „kereső” vagy, és hasznosnak találhatod e könyv elolvasását. Ugyanis neked írtam!

Nyughatatlan, álmodozó keresőtársam, nagyon jó olvasást kívánok!